KJØPSBETINGELSER

 

Bestillings- og avtaleprosess
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss.
Du har likevel rett til å heve kjøpet i henhold til lov om angrerett. Du mottar angrefristskjema med 14 dagers frist for retur av uåpnede/ubrukte varer.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med din bestilling.
 

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive- og/eller trykkfeil kan forekomme og som i ytterste konsekvens kan medføre at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i nettbutikken, markedsføring eller på annen måte. Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt eller det viser seg at produktet ikke kan skaffes mere. Skulle en vare av en eller annen grunn være utsolgt vil du få melding om dette og eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

 

Kredittkort:
Vi bruker PayPal til å håndtere betaling og bestilling av våre produkter. For deg som kunde er det meget sikkert og gratis i bruk og du kan bruke de fleste kort som er vanlig i dag.

Alle kjøp bekreftes automatisk til deg som kunde med epost fra PayPal slik at du alltid kan være sikker på hva du har kjøpt og hva det koster.

Informasjonen vedrørende ditt kredittkort blir kun registrert hos PayPal og ikke hos oss eller andre. Derfor kan du være 100% sikker på at informasjonen ikke kan misbrukes av tredjepart. Vi som selger har ingen muligheter til å hente ut informasjon vedr. ditt kredittkort.

 

Postoppkrav:
Postoppkrav vil si at du får en ankomstmelding i posten om at det er kommet pakke som finnes på ditt lokale postkontor. Du betaler pakken i skranken på posten når du henter den. Det tilkommer kr. 70.- i tillegg til postens porto ved bruk av postoppkrav.

 

Forskuddsbetaling:
Dette er en optimal betalingsmåte dersom du er skeptisk til kortbetaling over internett. Om du velger forhåndsbetaling som betalingsmåte når du legger inn en ordre vil du etter kort tid motta en ordrebekreftelse med betalingsinformasjon, du betaler da enkelt over nettbank eller giro og varene blir sendt når betalingen er mottatt og registrert hos oss.

Vennligst bruk følgende opplysninger for å forhåndsbetale din ordre:

Til konto: 4045.30.60448

(IBAN: NO33 4045 3060 448)

(BIC/SWIFT: SPARNO22)

Ditt ordrenummer: .............
Beløp som blir opplyst i handlevogn: ..............
(Mottaker: Kvenseth Elektrorep/SGS, Bergåsen 19, 6222 IKORNNES, NORGE)

 

Heving av kjøp og tilbakebetaling

Angrer du på et kjøp kan det heves med full tilbakebetaling når som helst så lenge varen ikke er sendt fra oss. Du må ta direkte kontakt med oss i et slikt tilfelle. Bruk e-post eller ring oss helst for hurtig endring på telefon +47 926 60 949

Er varen allerede sendt ut vil du måtte vente på tilbakebetaling til vi har fått varen uskadet i retur. Portokostnader dekkes av kjøper.